Mūsu kompānijas speciālists ir veiksmīgi nokārtojis HCSA

 

350x190 HCSAMūsu kompānijas speciālists ir veiksmīgi nokārtojis HCSA (Hikvision Certified Security Associate) sertifikātu, kas ir dokumentēts pierādījums par augstu profesionālo līmeni.

Lai uzlabotu izpratni par Hikvision produktiem un sistēmām, iekārtu darbības un uzturēšanas principiem un efektīvu dažādu uzdevumu risinājumu, lai palielinātu drošības un videonovērošanas sistēmu nozares speciālistu zināšanu līmeni, Hikvision ir izstrādājusi daudzlīmeņu sertifikācijas programmu, no kurām viena ir HCSA - apstiprinošs līmenis drošības speciālists.
Sertifikācija apliecina speciālista spēju veikt operācijas ar Hikvision produktiem, ieskaitot padziļinātas zināšanas, piemēram, savienojumu, konfigurāciju, apkopi un citus.

.

350x190 AM cert

 

HCSA sertifikāts no Hikvision

 HCSA sertifikācijas programma ļauj drošības un videonovērošanas sistēmu speciālistiem iegūt dokumentu, kas apliecina viņu augsto kvalifikāciju un izcilas zināšanas par Hikvision aprīkojumu, kas atbilst Hikvision noteiktajiem standartiem.

Hikvision sertifikācija ir unikāla uzņēmējdarbības priekšrocība, ko gala lietotājs ņem vērā, izvēloties projektēšanas, uzstādīšanas vai apkopes uzņēmuma drošības sistēmu.

Kompanijas sertifikati

Risinājumi

Īstenotu risinājumu galerija Mūsu kompānijas veksmīgas instalācijas.