Kas ir nepieciešams, lai īstenotu projekta

350x190 Dubnas cctv Š 

odien vēlamies dalīties pieredzē un informācijā par videonovērošanas sistēmu uzstādīšanu daudzdzīvokļu mājās.
 
Noteikumi, noteikumi un likumi ir ļoti detalizēti uzrakstīti Datu valsts inspekcijas mājaslapā, ja vēlaties, varat izlasīt to skaidrojumu, izmantojot saiti.
 
Ieskicēsim galvenos punktus, kas jāņem vērā, lai īstenotu projektu.
 
Tātad, kas tam nepieciešams:
  • Šīs mājas iedzīvotāju piekrišana
  • Izpildes uzdevuma un mērķu izklāsts
  • Budžets

Protams, ir jāatrisina daudzi citi jautājumi, uz kuriem es nekoncentrēšos, bet es jums pastāstīšu vairāk par iepriekš uzskaitītajiem:

Šīs ēkas iedzīvotāju piekrišana ir prasība pēc "Dzīvokļa īpašuma likuma", kurā teikts, ka "videonovērošanu daudzdzīvokļu māju koplietošanas telpās vai mājai piederošajā teritorijā var uzstādīt tikai tad, ja tiek iegūta konkrētā daudzdzīvokļu mājā dzīvojošo personu piekrišana. vai arī, vadoties pēc iepriekšminētā likuma, dzīvojamās daudzdzīvokļu mājas dzīvokļu īpašnieku pilnsapulcē ir pieņemts lēmums, kas attieksies uz visiem konkrētās ēkas īpašuma īpašniekiem un lietotājiem."

Uzdevuma un ieviešanas mērķa noteikšana - kā tas bieži notiek, speciālistam ir daudz vieglāk novērtēt, kādas iekārtas ir nepieciešamas konkrēta uzdevuma izpildei, bet klientam ir jānosaka uzdevums darbuzņēmējam, un šī panta kontekstā klientam jāparedz nepieciešamība izpildīt uzdevumus atbilstoši likuma normām, jānosaka atbildīgais videonovērošanas sistēmai un ir jānosaka mērķis, kura sasniegšanai nepieciešama videonovērošanas sistēma, un attiecīgi arī datu apstrāde (3. panta "Likums par personu personas datu apstrādes likumu" 36. daļa nosaka nepieciešamību par videonovērošanu atbildīgajai personai izmantot informācijas zīmi, par kuru jāinformē datu subjekti par Šajā zīmē jābūt vismaz tās personas vārdam, kura filmē video, viņa kontaktinformācijai, datu apstrādes mērķim, kā arī norādei par iespēju iegūt citu informāciju, kas noteikta "Vispārīgās datu aizsardzības regulas" 13. pantā).

Zīme VIDEONOVĒROŠANA

Budžets mums, uzstādītājiem, sniegs informāciju par iespēju apjomu, ko mēs varam īstenot mūsu klientam. Faktiski pamatvērtības var saglabāt gan budžeta priekšlikumā, gan salīdzinoši dārgas (t.i., kameru skaits vai attālinātas piekļuves iespēja), bet, piemēram, pašas kameras var maksāt 40 eiro vai 400, atkarībā no nepieciešamības pēc budžeta izpildes un klienta mērķi.

Videonovērošanas sistēmas uzstādīšanas priekšrocības

Drošība - videonovērošanas izmantošana daudzdzīvokļu mājā preventīvā līmenī disciplinē cilvēkus, realizē ticamu un objektīvu priekšstatu situācijās, kas varētu būt pretrunīgas.
Kalpo daudzus gadus, strādājot visu diennakti - videonovērošana ir labs ieguldījums, kas, pareizi lietojot, prasa minimālas uzturēšanas un atbalsta izmaksas.

 

Mēs sīki izskaidrosim iespējamo sistēmas opciju atšķirības un priekšrocības, projektēsim, instalēsim un konfigurēsim sistēmu par saprātīgām cenām.

Risinājumi

Īstenotu risinājumu galerija Mūsu kompānijas veksmīgas instalācijas.